Laatulupaus

Joukkoliikennelain ( 13.11.2009/869) 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

1. Tarjottavat liikennepalvelut

Linja-autoliikenne O. A. Aho Oy tarjoaa aikataulun mukaista vakiovuoroliikennettä Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä pikavuoroliikennettä reitillä Kokkola – Tampere.

Tarjoamme myös tilausliikennepalveluja sekä kotimaassa että ulkomaille.

2. Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa Oy Matkahuoltto Ab:n valtakunnallisesta järjestelmästä: www.matkahuolto.fi tai soittamalla numeroon puh. 0200 4000

Matkan aikanatietoa reitistä, pysäkeistä ja aikatauluista saa kuljettajalta.Reiteistä ja aikatauluista tiedotamme myös kotisivuillamme www.osmoaho.fi sekä painetuissa aikataulujulkaisuissamme. Mahdollisista muutoksista sekä poikkeuksista ajopäivissä tiedotamme internetsivujemme osiossa ajankohtaista, sekä yrityksen Facebook-sivulla.

3. Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä on käytössämme Oy Matkahuolto Ab:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Tiedot lipputuotteista ja hinnoista löytyy matkahuollon internetsivuilta. Kertalipun ja meno-paluulipun voi ostaa myös linjavuoron kuljettajalta autosta.

4. Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisiin informaatio ja lippujärjestelmiin.

5. Käytössä olevat ajoneuvot

Käytössämme on yhteensä 14 linja-autoa, joiden koko vaihtelee 17-istumapaikkaisesta aina 60-istumapaikkaiseen. Bussit ovat teknisesti hyvässä kunnossa, siistejä ja soveltuvat hyvin linja-ja tilausajoliikenteeseen.

6. Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan satunnaisesti linja-liikenteessä suoritetuin asiakaskyselyin. Asiakaspalautetta otetaan vastaan myös puhelimella, sähköpostilla sekä henkilökuntamme välityksellä.

7. Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja asiakkaalle pyritään vastaamaan nopeasti. Valitukset käsittelemme luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

8. Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Linja-automme eivät ole erityisvarusteltuja liikuntarajoitteisia varten. Ammattitaitoiset kuljettajamme avustavat apua tarvitsevia matkustajia mahdollisuuksien mukaan.

Linja-autoliikenne O. A. Aho Oy
Palokankaantie 55, 69820 Räyrinki
p. 020 7969 880 // 040 0260 999 (toimisto klo 9-16) osmoaho@osmoaho.fi